like meg follow

twitter stream

ha szeretnél írni...

ha úgy gondolod : pföff, ilyent én is tudok írni, akkor rajta, küldd el levélben erre az e-mail címre: filmhuszar@gmail.com

OFF: kép nélküli vulgáris háborgás

filmhuszar 2011.06.09. 22:21

 Ismét büntetik a szerencsétlen magyar népet! Nem ezúttal nem "szeretett" miniszterelnökünk és annak kormánya talált ki valami kedves dolgot, hanem az amerikai filmstúdiók. Nevesen azt, hogy -most őket idézem- megelégelték, hogy a premier filmjeik kalózverziói (értsd: CAM) Magyarországról kerülnek ki, és ezért több nyári filmnek is eltolták a premierjét. Például: a Borzalmas Főnökök premierjét július 8-ról, 28-ra tolta el, a Végső Állomás 5-öt augusztus 12-ről szeptember 8-ra száműzték. Ezzel valami kibaszott nagy öngólt rúgtak, mert ezek egyik sem olyan film, amire a magyar -vagy bármely nép- akár egy hónapot is várjon, hogy majd a moziban (ezervalahányszáz forintért) megnézze, hanem inkább letölti az -akár Amerikában- felvett kópiát, és majd szed le hozzá feliratot, és esze ágában se lesz újra megnézni, főleg hogyha szar a film. 

Az mondjuk felettébb érdekes, hogy én eddig egyetlen egy Magyarországról származó kópiát láttam, a többit mind Oroszországban vették fel, a magyar hangot csak később illesztették rá. Az oroszokat gondolom nem merik megszopatni, vagy nem tudják, lényegtelen. Így gondolták keressünk egy országot, amivel könnyen ki tudunk cseszni, aminek már szinte úgy is mindegy, legyen ez Magyarország! A Warner bratyók után egyébként a 20.századi róka (20th Century Fox) és a Sony Pictures tervezgeti a büntetést. 

Engem igazából a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2.része miatt érint főképp a dolog, hiszen nem engedélyezik az éjféli premiert sem, hanem csak pénteken, július 15-én nézhetjük meg a sorozat utolsó felvonását. 

Remélem jól megszopatják magukat, és csökkenni fog a bevétel a mozikban, és elgondolkodnak hogy velünk nem szabad baszakodni, mert már nem vagyunk egy orosz hatalom, de leleményesek vagyunk!

Címkék: warner bros

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmhuszar.blog.hu/api/trackback/id/tr682971898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása